Donateur

De Reddingsbrigade is voor een groot gedeelte afhankelijk van de steun van donateurs en sponsoring. Daarnaast wordt een deel van de uitgaven bekostigd door subsidies van de gemeente. Om de drempel tot de Reddingsbrigade zo laag mogelijk te houden bedraagt onze contributie slechts € 50,- per jaar. Van dit bedrag worden de kosten van de opleidingen gefinancierd. Alle extra zaken zoals het onderhoud en de vervanging van ons materieel (o.a. boten) moeten op andere wijze worden bekostigd.

Hierbij komt de steun van donateurs gelukkig goed van pas. Om de contributie laag te blijven houden zijn nieuwe donateurs hartelijk welkom.

U kunt de brigade steunen op verschillende manieren:

Eénmalige donatie:
U kunt uw donatie overmaken op bankrekeningnummer NL96RABO0149990979 onder vermelding van 'donatie'. Wilt u de brigade gedurende langere tijd steunen? Kies er dan voor om donateur of lid te worden.

Donateur worden:
Wanneer u de brigade gedurende langere termijn wilt steunen kunt u donateur worden. U kunt op elk moment weer opzeggen en u kunt zelf de hoogte van uw jaarlijkse donatie bepalen. Om donateur te worden dient u het donateursformulier in te vullen. U kunt het formulier opsturen naar: Penningmeester RBZD, Nieuwe Bogerdstraat 58, 4301 CZ Zierikzee of inleveren tijdens de zwembadtraining in Zierikzee of bij de reddingspost op het strandje van Ouwerkerk.

Materiaal donatie:
Verschillende bedrijven of particulieren doneren ons soms ook materiaal dat benodigd is voor ons werk. Dit zijn donaties welke bij ons zeer welkom zijn. Om in te schatten of wij gebruik kunnen maken van de donatie vinden deze altijd in overleg plaats. Informatie hierover kunt u aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-3876 8923.